Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekko pikantna pasta kanapkowa z tuńczyka i sardeli.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 340
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 213
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34467
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 171
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 340
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 213
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34467
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 171
Składniki
Do pasty najlepiej użyć tuńczyka jednolitego, ewentualnie w kawałkach. Blenderem miksujemy na gładką masę tuńczyka (razem z olejem) i sardele. Jeśli masa wydaje wam się za sucha, można dodać jeszcze trochę oleju z sardeli. Dodajemy sambal oelek, sól i pieprz do smaku.