Pasta sardynkowa z serem

Pasta sardynkowa z serem
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
przystępne
Smaczna pasta na śniadanie.

Składniki

  • ser żółty wędzony 15 dag
  • 1 puszka sardynek w oleju
  • Masło 1/2 kostki
  • 1 łyżka drobno posiekanej cebuli
  • 1 łyżka posiekanej marynowanej papryki
  • ½ łyżeczki mielonej słodkiej papryki

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Masło utrzeć, dodać drobno starty ser, utarte sardynki z olejem, cebulę i paprykę marynowaną. Dokładnie wymieszać, doprawić papryką mieloną i podawać na świeżym pieczywie.

Składniki
  • ser żółty wędzony 15 dag
  • 1 puszka sardynek w oleju
  • Masło 1/2 kostki
  • 1 łyżka drobno posiekanej cebuli
  • 1 łyżka posiekanej marynowanej papryki
  • ½ łyżeczki mielonej słodkiej papryki
Składniki