Pasta rybna z koperkiem

Pasta rybna z koperkiem
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: ElMar
Przepis na pastę rybna z koperkiem.

Składniki

  • 1 makrela wędzona
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 średnia cebula
  • szczypta soli i pieprzu
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka posiekanego koperku

Przygotowanie

  1. Rybę obrać z ości i widelcem rozdrobnić na mniejsze kawałki. Cebule pokroić w drobną kostkę. Ogórek jeżeli ma zbyt grubą skórkę to obrać i też pokroić w drobną kostkę, dodać koperek i przyprawy wszystko dokładnie wymieszać. Podawać z ciemnym pieczywem.

Komentarze do przepisu (1)

babcitereskiciasta 12 listopada 2018
Pyszna kanapka.:)
Składniki
  • 1 makrela wędzona
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 średnia cebula
  • szczypta soli i pieprzu
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka posiekanego koperku
Składniki