Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję prostą i pyszną pastę na chleb, szczególnie dla entuzjastów tuńczyka :-), serdecznie polecam :-)
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 148
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 148
Składniki
1. Jajka ugotowane na twardo drobno siekamy, wrzucamy do miski. Dodajemy posiekaną drobno cebulę, następnie puszkę tuńczyka odsączamy z zalewy, rozdrabniamy widelcem i dodajemy do pozostałych składników, mieszamy. Na koniec 2-3 łyżki majonezu, sól i pieprz i gotowe. Nie trzeba schładzać w lodówce, można zajadać od razu, a nawet trzeba, bo to jest tak pyszne, że nie ma na co czekać. Pyszny dodatek do chleba, serdecznie polecam :-)