Pasta jajeczna z rzodkiewką.

Pasta jajeczna z rzodkiewką.
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: danutast1
Smaczna pasta do kanapek lub tostów.

Składniki

  • 4 ugotowane jajka
  • mały pęczek rzodkiewek
  • 1 mała cebulka
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Rzodkiewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach i odcisnąć z nadmiaru soku.

  2. Jajka i cebulę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.

  3. Połączyć składniki, dodać majonez oraz sól i pieprz. Gotowe.
    Życzę smacznego :)

Komentarze do przepisu (1)

KulinarnaChwila 17 września
Pyszności :)
Składniki
  • 4 ugotowane jajka
  • mały pęczek rzodkiewek
  • 1 mała cebulka
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz do smaku
Składniki