Pasta jajeczna z rzeżuchą

Pasta jajeczna z rzeżuchą
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Akademia
Szybka pasta do kanapek, możesz też faszerować nią jajka

Składniki

  • 4 jaja
  • pęczek rzeżuchy
  • łyżka gęstego jogutur
  • łyżka majonezu
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

  1. Jaja gotuję na twardo i studzę, następnie tnę w kostkę i wrzucam do miski. Rzeżuchę myję, osuszam i szatkuję. Dodaję do jajek wraz z jogurtem, majonezem, pieprzem i solą. Całość dokładnie mieszam. Przechowuję w lodówce.

Składniki
  • 4 jaja
  • pęczek rzeżuchy
  • łyżka gęstego jogutur
  • łyżka majonezu
  • sól
  • pieprz
Składniki