Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna z rybą, możesz dodać tuńczyka lub filety z makreli czy śledzi w oleju. Polecam
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
Jajka ugotuj, ostudź, obierz i pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Rybę rozdrobnij za pomocą widelca. Ogórki, cebulę oraz suszone pomidory pokrój w drobną kostkę. Koperek posiekaj.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj, dodaj majonez, musztardę i śmietanę, dopraw do smaku solą i pieprzem. Jeśli chcesz możesz wszystkie składniki zblendować na gładką masę.