Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i prosta w przygotowaniu pasta jajeczna z dodatkiem białego sera i chrzanu idealna do kanapek , tortilli lub podana na krakersach .
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź , obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Cebule i ogórki pokrój w drobną kostkę . Ser rozgnieść widelcem . Szczypiorek posiekaj .
Wszystkie składniki wymieszaj dodaj majonez , śmietanę i chrzan , dopraw do smaku solą i pieprzem , posyp szczypiorkiem i gotowe .