Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z awokado to smaczne smarowidło do pieczywa , które zrobisz w kilka minut , idealne do pracy na drugie śniadanie czy do zabrania na piknik ,
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 14
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 14
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź , obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Miękkie awokado przekrój na pół , usuń pestkę , wydrąż za pomocą łyżki i rozgnieść widelcem . Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i starty na tarce żółty ser.
Wszystkie składniki połącz ze sobą , dodaj majonez , sok z cytryny oraz dopraw do smaku solą i pieprzem . Wymieszaj . Opcjonalnie możesz dodać pokrojony świeży koperek .