Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię młode kabaczki, szczególnie smażone w tej wersji.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 313
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 443
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 402
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 273
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 313
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 443
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 402
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 273
Składniki
Umyć kabaczka, obrać ze skóry, pokroić na plastry grubości około 1 cm.
Na talerz wbić dwa całe jajka, dodać sól i pieprz świeżo zmielony, roztrzepać dokładnie widelcem.
Na drugi talerz wsypać bułkę tartą.
Każdy krążek kabaczka obtoczyć w robełtanym jajku i bułce tartej.
Rozgrzać olej na patelni i położyć krążki kabaczka.
Piec kabaczki na złoty kolor.
Podawać kabaczki na ciepło. Smacznego !!!