Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa panierka, którą można modyfikować według własnych kubków smakowych. Ja użyłam 4 ziół, które świetnie zastępują sól, sprawiając,że potrawy są zdrowsze a zarazem smaczne.
Tarka do jarzyn, miska, łyżeczka
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Suche pieczywo trzemy na tarce jarzynowej
Grube kawałki oddzielamy od drobnej części na durszlaku. Ja używam tych grubych kawałków do kotletów, pasztetów, zapiekanek i trzymam je w oddzielnym pojemniku.
Do miałkiej części dodałam wszystkie zioła
Wymieszałam, a następnie przełożyłam do słoika. Przechowuję w suchym miejscu.