Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Borówki nadają się do rożnego rodzaju potraw, ja ich stosuje bardzo często.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 231
Polecam.
Odsłon: 716
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36209
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 385
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 231
Polecam.
Odsłon: 716
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36209
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 385
Składniki
Wykonanie: Wymieszać suche składniki, a w drugiej misce maślankę wymieszać z jajkiem i roztopionym masłem. Wszystko razem połączyć i odstawić na godzinę, po czym zmieszać z borówkami. Rozgrzać patelnię i smażyć małe placuszki na klarowanym maśle. Podawać z dowolnym sokiem owocowym lub konfiturą.