Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe pieczywo z delikatnym sosem czosnkowym. Idealny dodatek do grilla.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Sos i oliwę wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Palucha nakroić ukośnie w kilku miejscach. Posmarować wewnątrz obficie przygotowanym sosem. Piec w piekarniku około 10 minut. Podawać ciepłe.