Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetnie pasują do wikwintnych sosów śmietanowych
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 56
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 127
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 46
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 56
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 127
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 46
Składniki
połówki brzoskwiń delikatnie osączyć z syropu i włożyć na rozgrzane masło na patelce smażyć ze wszystkich sron do skarmelizowania sosu tuż przed podaniem gorące brzoskwinie podlać 50 ml śliwowicy i podpalić po wypaleniu płomienia od razu podawać