Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Długo szukałam idealnego przepisu na naleśniki i od jakiegoś czasu korzystam wyłącznie z tego. Dodatek wody gazowanej nadaje im puszystości a dzięki temu, że olej wlewam do ciasta nie są tłuste, bo smażę je na suchej patelni. Przepisu można używać do naleśników wytrawnych i na słodko.
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 181
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1449
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 181
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1449
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w misce, miksujemy do dokładnego połączenia składników.
Patelnię z nieprzywierającym dnem bardzo mocno rozgrzewamy, za pomocą chochelki wlewamy na nią ciasto. Smażymy z dwóch stron.