Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie muffiny, przygotowane ze szpinakiem mogą stanowić bardzo smaczny dodatek do zupy krem...polecam;)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 158
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 158
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Składniki
Jajo zmiksować z mlekiem i oliwą. Mąkę wymieszać z sodą, proszkiem i przyprawami. Produkty suche przesypać do mokrych i wymieszać. Następnie dodać umyty, osuszony i pokrojony szpinak oraz pokrojoną w kostkę fetę, wymieszać.
Ciasto nakładać do 2/3 wysokości papilotek. Muffinki piec w temp. 180 stopni przez ok. 20 min. Stanowią smaczny dodatek do większości zup kremów. Smacznego!