Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Smaki lata i dzieciństwa
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Boczek i cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy. Kapustę kroimy i wrzucamy do garnka, dodajemy podsmażony boczek z cebulką, ja smażę oddzielnie. Dodajemy pokrojony Koper, natkę. Dodajemy sól i pieprz do smaku. Dusimy wszystko do miękkości, mieszając co chwilę. Na koniec dodajemy śmietankę i jeszcze chwilkę gotujemy ok 5 minut. Podajemy samodzielnie lub jako dodatek do ziemniaczków, najlepiej smakuje z młodymi ziemniakami. SMACZNEGO!