Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria to idealny dodatek do obiadu na lato.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Sałatę należy bardzo dokładnie opłukać, a następnie porwać/pokroić na małe kawałki. Rzodkiewkę natomiast ścieramy na tarce o małych oczkach. Po czym jedno i drugie warzywo przekładamy do salaterki i zalewamy maślanką. Przyprawiamy solą, delikatnie pieprzem i cukrem do smaku, a następnie dokładnie mieszamy i pozostawiamy na chwilę do przegryzienia się smaków. Podajemy z młodymi ziemniaczkami i mięsem. Smacznego.