Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczną mizerię przygotowujemy ze śmietaną lub jogurtem naturalnym, Ewa Wachowicza zaproponowała, aby ten popularny dodatek zrobić z białym octem i cebulą. Musimy przyznać, że mizeria w takim wydaniu smakuje znakomicie.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Składniki
Cebulę poszatkuj w piórka.
Ogórki dokładnie umyj i osusz. Pokrój w plasterki, przełóż do miseczki i posyp odrobiną soli.
Odlej sok, który puściły po posoleniu, dodaj cebulę, cukier, ocet i dopraw pieprzem do smaku. Całość dokładnie wymieszaj.
Koperek posiekaj i posyp nim mizerię.