Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu mizeria z ogórków zielonych z dodatkiem jogurtu naturalne połączonego ze śmietaną. Smakuje wyśmienicie i pysznym dodatkiem obiadowym. Polecam
tarka, nóż, miska, łyżka,
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Składniki
Ogórki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce w plasterki. Następnie dodajemy do smaku sól , pieprz świeżo mielony, cukier oraz ocet. Wszystko mieszamy dodając na koniec posiekany koperek. Przekładamy do miski , ogórki rozkładamy robiąc miejsce na jogurt połączony ze śmietaną. Przed podaniem całość mieszamy. Smacznego
Starte ogórki rozłożyć w misce.
Połączenie ogórków z jogurtem i śmietaną.
Mizeria po wymieszaniu.