Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Migdałowa kruszonka dodaje każdemu wypiekowi chrupkości a do tego kusząco pachnie masłem i migdałami , kruszonka dobrze łączy się z mąka i migdałami bo mieszam ją z gorącym roztopionym masłem .
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 174
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 350
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 174
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 350
Składniki
Do miski przesiej mąkę, dodaj cukier, cukier waniliowy i płatki migdałowe, wymieszaj, masło rozpuść i wlej do mąki i wymieszaj najpierw łyżką a następnie rękami zagnieść kruszonkę .
Gotową kruszonkę wstaw do lodówki na 15 minut, następnie posyp schłodzoną kruszonką ciasto i upiec .