Mielonka rybna na kanapki

Przepis dnia 2020-03-05
Mielonka rybna na kanapki
> 1-2 os.
> 60 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Mocno doprawiona! Dla tych, którym znudziły się sklepowe wyroby.

Składniki

Przygotowanie

  1. Podgotowałam rybę na małym ogniu 10 minut.
    Gdy lekko ostygła wyjęłam z niej wszystkie ości.

  2. Dodałam składniki do ryby. Żelatynę namoczyłam w wodzie pięć minut i też dodałam. Wymieszałam całość.

  3. Farsz dałam do osłonki. Parzyłam mielonkę 45 minut w 80 stopniach. Po ostudzeniu zostawiłam w lodówce na noc.

  4. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (38)

SlodkoSlodka83 25 lutego
Przepis dnia jak nic :-) Świetny pomysł :-)
kucharka-amatorka 25 lutego
Podziwiam Twoją pomysłowość kulinarną. Miłego dnia!
Maudie 25 lutego
Domowa najlepsza :))))
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki