Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozdobne, pyszne masełko czosnkowe, idealne do chrupiącej bagietki, ziemniaków, kolorowy dodatek na każdą okoliczność:)
Miska, praska do czosnku, widelec
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Potrzebujemy miękką kostkę masła Cztery ząbki czosnku, przeciskamy praską (można więcej!) Pietruszka drobno posiekana Opcjonalnie dodać ulubionych ziół, można użyć rozmarynu, tymianku, estragonu, ja dodaje czasem odrobinę szafranu żeby było fancy Sól+pieprz Suszone kwiaty, może być mieszanka, może być jeden wybrany Wszystko mieszamy widelcem :) Ultra proste i ładne