Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki dodatek do drugiego dania, każdy zje z przyjemnością. Spróbuj przekonaj się.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Składniki
1. Marchew obieram, myję, osuszam i kroję w kostkę. Następnie przekładam do garnka, dodaję masło, wodę i doprawiam solą. Gotuję około dziesięciu minut. 2. Po tym czasie zagęszczam skrobią rozrobioną w małej ilości wody i dodaję groszek. Gotuję pięć minut. 3. Przystawka do drugiego dania gotowa. 4. Smacznego.