Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka do obiadu.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 176
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 176
Składniki
Wykonanie: Marchew podlać odrobiną wody i chwilę poddusić, co jakiś czas mieszając. Następnie posypać mąką, wlać stopione masło i smażyć powoli przez 2-3 minuty. Dolewać powoli mleko i gotować do zgęstnienia stale mieszając. Doprawić do smaku, wsypać ostry ser, chwilę podgrzać i podawać do drugiego dania na ciepło.