Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny domowy, kremowy majonez jego gęstości możemy dostosować do indywidualnych smaków. Jeżeli lubimy gęsty należy dodać nieco więcej oleju. Idealny na zbliżające się święta Wielkanocne, jak i do sałatek, kanapek. Świetnie sprawdzi się również w Babce majonezowej
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 855
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 33
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 64
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 60
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 855
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 33
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 64
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 60
Składniki
Jajko wbić do słoika, dodać pozostałe składniki. Końcówkę blendera włożyć do samego dna słoika, i miksować przez około 15 sekund, następnie powoli podnieść końcówkę do góry i ponownie zanurzyć w słoiku i tak powtórzyć czynności trzy – cztery razy, aż uzyskamy majonez.