Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne, chrupiące i pachnące ziołami ziemniaczane łódeczki. Wspaniale smakują z mięsnymi dodatkami i nie tylko. Dzieci je uwielbiają. Polecam.
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 15
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 228
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 152
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 15
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 228
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 152
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyj pod bieżącą wodą i obierz. Pokrój w łódki i wsyp je do dużej miski. Dodaj olej, posiekany rozmaryn, paprykę, pieprz i sól. Wszystko dokładnie wymieszaj i wysyp na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Wstaw do nagrzanego do 180°C piekarnika i piecz przez 40-50 minut, aż ziemniaki zmiękną. Możesz je od czasu do czasu przemieszać, będą równomiernie upieczone.