Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek zwłaszcza do mięsnych sosów. Chociaż ja lubię je bez niczego.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6613
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 846
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6613
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 846
Składniki
Marchew obieram i gotuję . Można np. wykorzystać ugotowaną z rosołu jeśii komuś została. Drobno siekam i wkładam do ugotowanej kaszy. Białka ubijam na sztywno z solą. Kaszę , marchew , bułkę tartą i pieprz mieszam z żółtkami i na koniec dodaję białka. Delikatnie wszystko łączę .
Dobrze rozgrzewam olej na patelni i łyżką nakładam ciasto. Smażę z obu stron tylko raz przewracając.