Koperek na zimę

Koperek na zimę
> > 6 os.
> 60 min
łatwe
tanie
avatar Autor: przyjaciel
Zawsze mrożę posiekany koperek i natkę pietruszki, zimą jak znalazł właściwie do wszystkiego, dzisiaj właśnie posiekałam, poporcjowałam i jestem z siebie dumna, że zwyciężyłam niedzielne lenistwo :)

Składniki

  • 3 pęczki młodego polskiego koperku

Przygotowanie

  1. Koperek opłukać, lekko obsuszyć w ręczniku papierowym aby pozbyć się nadmiaru wody.
    Posiekać i umieścić w pojemnikach, zamrozić

Komentarze do przepisu (3)

FoodSafari 20 czerwca
robię tak samo, zresztą mrożę na zimę wszystko co się da, żeby mieć pod ręką domowe mrożonki;)
fafiatko 21 czerwca
Najlepszy! Nie ma to jak mieć takie zapasy na zimę i cieszyć się smakiem.
Docherro 26 czerwca
Pyszny i aromatyczny zapas na zimę:)
Składniki
  • 3 pęczki młodego polskiego koperku
Składniki