Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos do kanapek, mięs, sera i czego tylko dusza zapragnie.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4799
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 940
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 229
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4799
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 940
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 229
Składniki
Cebulę, czosnek, pomidory i morele kroimy w kostkę. Nie musi być drobna. Z pomidorów należy usunąć nasiona.
Do rondla wlewamy oliwę i szklimy na niej cebulę z czosnkiem.
Dodajemy pomidory i morele, wodę, ocet, cukier i przyprawy. Gotujemy aż do zmięknięcia moreli
Wszystko blendujemy i odstawiamy do ostygnięcia