Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli jeszcze nie próbowałeś kapusty pekińskiej w wersji na ciepło, koniecznie nadrób zaległości.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 150
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 150
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj. Cebulę posiekaj na piórka.
W garnku o grubym dnie rozpuść smalec, następnie dodaj cebulę i kapustę. Po chwili wlej odrobinę wody. Całość duś około 15 minut. Po tym czasie dodaj dwie łyżeczki koncentratu i przyprawy. Trzymaj na ogniu jeszcze przez 5 minut.