Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis z młodej kapusty na smaczny dodatek do obiadu.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 762
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 762
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i sparzyć wrzątkiem. Cebulę pokroić w kostkę, połączyć z odsączoną kapustą i dusić pod przykryciem, pod koniec dodać pokrojone jabłka (w razie potrzeby podlać wodą). Mąkę dokładnie wymieszać ze śmietaną, wymieszać z kapustą, przyprawić sola do smaku, dodać posiekany koperek, zagotować i podawać do obiadu.