Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym z ważniejszych dodatków do kebabu, prócz mięsa, jest kapusta. To dzięki niej ten słynny fast food smakuje tak dobrze. Aby surówka wyszła idealnie, koniecznie musisz trzymać się proporcji, tylko wtedy smak będzie zbalansowany, żaden składnik nie wybije się na pierwszy plan, całość będzie ze sobą współgrać.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 782
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 83
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 782
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 83
Składniki
Z kapusty pozbądź się kilku wierzchnich liści i bardzo cienko poszatkuj. Przełóż do dużej miski.
Marchewkę obierz i również pokrój na bardzo cienkie słupki. Dodaj do kapusty.
Przygotuj sos. Połącz ze sobą ocet, olej, cukier i sól, od razu wlej do miski z kapustą i marchewką. Całość dokładnie wymieszaj, najlepiej dłońmi i odstaw na 30 minut.
Kapustę serwuj z mięsem, warzywami, pitą i ulubionym sosem.