Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat modrej/czerwonej kapusty inspirowana przepisem skandynawskim. Idealna do pieczonej kaczki ale nie tylko.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14054
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14054
Składniki
W garnku rozgrzewamy masło, wrzucamy drobno pokrojoną cebulę i podsmażamy do czasu aż stanie się szklista. Następnie dodajemy poszatkowaną czerwoną kapustę i mieszając dusimy 2-3 min. Wlewamy wodę i dusimy kolejne 7-10 min. Następnie wlewamy sok i owoce czarnej porzeczki, liść laurowy i przyprawy. Mieszamy. Gotujemy do miękkości od czasu do czasu mieszając.