Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23692
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20261
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23692
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20261
Składniki
Kapustę poszatkować,zalać wodą i zagotować. Po zagotowaniu wodę odlać. Następnie wlać świeżą wodę ale tylko tyle aby przykryła dno garnka i zagotować.
Dodać do smaku sól, pieprz i cukier. Kapusta powinna być lekko słodka.
Roztopić dwie łyżki smalcu i dodać do kapusty. Wszystko dokładnie wymieszać.
Gdy kapusta będzie miękka wlewamy łyżkę octu i dokładnie mieszamy.
Doprawić do smaku. Woda z kapusty powinna prawie całkowicie odparować.