Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie ich jest proste, wymaga tylko trochę cierpliwości, za to efekt jest świetny i smaczny. Są doskonałą i aromatyczną jadalną ozdobą do deserów i tortów.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1809
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1809
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Listki i płatki oczyszczamy pędzelkiem. Każdy listek i płatek lekko smarujemy ubitym białkiem i posypujemy drobnym cukrem. Matę silikonową lub papier do pieczenia posypujemy cukrem i rozkładamy listki i płatki. Odstawiamy do wyschnięcia w przewiewnym i zacienionym miejscu na 24 godziny. Potem trzymamy w pudełku.