Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przygotowaniu i pyszna pasta kanapkowa.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Składniki
Jajka ugotować na twardo i obrać ze skorupek.
Paluszki surimi i jajka zetrzeć na tarce na dużych oczkach.
Do nich dodać majonez i sól do smaku. SMACZNEGO!