Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki , smaczny dodatek do dania główne , ale również może być jako szybka przekąska między posiłkami
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 152
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 152
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Na patelni z olejem rozmrażamy szpinak i podsmażamy do odparowania wody .
Kalafior gotujemy około 5 minut następnie przelewamy zimna woda . Rozdrabniamy na mniejsze różyczki , dodajemy do szpinaku i delikatnie mieszamy ( tak by nie rozgnieść kalafioru ) .
Gdy całość mamy wymieszane dodajemy bułkę tartą oraz przyprawy , ponownie mieszamy . Chwilę podsmażamy do zgęstnienia całego dania .