Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz z czerwonej soczewicy. Świetny jako pasta do kanapek przy większej ilości.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8024
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 177
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 395
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8024
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 177
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 395
Składniki
Ugotować soczewicę, odcedzić. Ugotowane i przestudzone jaja przekroić na pół, wyjąć żółtka. Przełożyć do naczynia soczewicę, żółtka, dodać pestki słonecznika, czosnek, doprawić solą i pieprzem, wlać olej. Zmiksować. Nadziewać białka jajek farszem, posypać czarnuszką i dowolnymi kiełkami.