Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny sosik do obiadu.
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36144
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 206
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 352
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36144
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 206
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 352
Składniki
Wykonanie: Grzyby zalać wodą i zostawić do następnego dnia. Następnie dolać 1 szklankę wody, dodać zmiażdżony czosnek, posolić do smaku i ugotować do miękkości. Grzyby odcedzić i obsmażyć na maśle przez około 5 minut. Jogurt wymieszać ze śmietaną, doprawić pieprzem i papryką do smaku, dodać do grzybów i dusić jeszcze przez 5 minut. Podawać z pieczywem lub do polania ziemniaków na obiad.