Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne chrupiące domowe grzanki.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 132
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 428
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 132
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 428
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Składniki
Bagietkę pokrój na paski na dowolnej grubości kromki . Czosnek obierz i natrzyj ząbkami kromki bagietki, następnie posyp ziołami prowansalskimi i skrop oliwą z oliwek.
Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia .Piekarnik rozgrzej do 180 st. i zapiekaj grzanki około 5 minut do uzyskania odpowiedniej chrupkości . Grzanki podaj do zupy lub lecza.