Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i łatwy przepis dla każdego. Pyszny deser. Niezwykle aromatyczne połączenie gruszek i syropu czekoladowego.
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 78
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 78
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Składniki
Gruszki myjemy i obieramy ze skórki. Cukier wraz z woda rozpuszczamy(nie gotujemy). W syropie umieszczamy gruszki i gotujemy do momentu aż będą miękkie. Wyjmujemy i osuszamy na papierze. Do syropu dodajemy czekoladę i cynamon. Rozpuszczamy. gotowym syropem czekoladowym polewamy gruszki. Gotowe.