Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziołowe łódeczki ziemniaczane z piekarnika będą rewelacyjnym dodatkiem do każdego obiadu. Gwarantujemy, że cała rodzina będzie się nimi zajadać.
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 36
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 176
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 36
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 176
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyj. Możesz je obrać, chyba, że skórka wygląda dobrze, to nie musisz tego robić. Pokrój ziemniaki na średniej wielkości łódeczki. Włóż do miski z zimną wodą i odczekaj ok. godziny.
Ziemniaki dokładnie umyj. Możesz je obrać, chyba, że skórka wygląda dobrze, to nie musisz tego robić. Pokrój ziemniaki na średniej wielkości łódeczki. Włóż do miski z zimną wodą i odczekaj ok. godziny.
W międzyczasie piekarnik nagrzej do 180 stopni. Wsyp ziemniaczki na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, tak aby jak najmniej się z sobą stykały. Piecz około 30 minut. Dopiero po wyjęciu z piekarnika obficie posyp je solą. Smacznego!