Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na dodatek do mięsa, lubisz fasolkę szparagową, mam coś dla Ciebie.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Składniki
1. Fasolkę gotuję w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odlewam wodę, fasolkę przekładam do miski. 2. Do fasolki dodaję pokrojone suszone pomidory. 3. Do małego naczynia wlewam oliwę z suszonych pomidorów, wsypuję zioła, czosnek oraz pieprz, dokładnie mieszam i polewam oliwą ziołową fasolkę.
4. Fasolka gotowa, podaję, jako dodatek do mięsa. 5. Smacznego.