Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziła mi się fasolka szparagowa podawana w bułce tartej, więc zaczęłam kombinować :) Eksperyment okazał się bardzo trafny.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 558
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 30
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 26
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 558
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 30
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 26
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Składniki
Fasolkę obgotowałam na półmiękko na parze. Czosnek przecisnęłam przez praskę, pomidory pokroiłam w malutką kostkę. Na patelni roztopiłam masło, wrzuciłam czosnek, po chwili pomidory i smażyłam przez kilka minut.
Kiedy fasolka była już zupełnie miękka dodałam koperek i śmietanę. Całość dokładnie wymieszałam.
Taka fasolka może robić za sałatkę do obiadu, albo można ją wsunąć ze świeżym pieczywem.