Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu jeść fasolki z zasmażaną bułką tartą... Dla urozmaicenia proponuję efektowny sposób podania fasolki szparagowej ;-)
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 25
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 280
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 108
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 25
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 280
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 108
Składniki
Fasolkę umyć,obrać z końcówek i ugotować w osolonej wodzie do pożądanej miękkości.Po ugotowaniu i lekkim ostudzeniu układać fasolkę na plasterku wędzonego boczku i zawinąć w roladkę.Ułożyć wszystko na blaszce i wstawić do gorącego piekarnika (200) i piec 30 minut.Końcówki fasolki,które zbyt mocno się podpiekły obcięłam nożyczkami ;-)
SMACZNEGO