Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w nieco innym wydaniu. Może być dodatkiem do obiadu lub samodzielnym daniem na kolację.
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 253
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 72
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 135
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 64
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 130
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 253
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 72
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 135
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 64
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 130
Składniki
Fasolkę podgotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 3-4 minuty.
Cebulkę pokroić w plasterki i usmażyć na maśle. Dodać do niej fasolkę. Całość podlać bulionem (ja użyłam ze słoiczka, ale najlepszy byłby z gotowania zupy). Dodać pokrojone w plasterki oliwki. Przyprawić tymiankiem, solą i pieprzem i dusić ok 10 minut pod przykryciem.
Po tym czasie zdjąć pokrywkę. Warzywa zostawić jeszcze na gazie dopóki cała woda nie odparuje. Wymieszać i gotowe. Smacznego! :)