Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z serii wspomnienie lata. Pyszna polska fasolka, podana w tradycyjny sposób. Pasuje do mięska, ryby, można też zajadać się nią solo.
Ziemniaki pieczone z sosem tzatziki.
Odsłon: 615
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 94
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 254
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 301
Ziemniaki pieczone z sosem tzatziki.
Odsłon: 615
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 94
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 254
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 301
Składniki
Fasolkę myjemy, obcinamy końcówki i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Czas gotowania to około 15- 20 minut, od momentu gdy całość zacznie wrzeć. Ugotowaną fasolkę odcedzamy. Na patelni rozpuszczamy masło, podsmażamy go do czasu, aż będzie zrumienione i pachnące, wówczas dodajemy bułkę tartą. Całość podsmażamy przez chwilę, następnie wrzucamy fasolkę, mieszamy i podajemy. Smacznego.