Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki farsz możemy zrobić z podwójnej porcji i wykorzystać do potraw wigilijnych takich jak pierogi, uszka, krokiety, paszteciki itp. Farsz można również przygotować wcześniej i zamrozić.
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 76
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 40
Polecam.
Odsłon: 366
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3635
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 76
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 40
Polecam.
Odsłon: 366
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3635
Składniki
Grzyby zalewamy letnią wodą i odstawiamy do namoczenia (najlepiej na noc). Następnie gotujemy w wodzie w której się moczyły, gotujemy aż będą miękkie około 20 minut. Odcedzamy. Do wody po grzybach dodajemy kapustę kiszoną i gotujemy do miękkości, również około 30 minut. Odcedzamy. Łączymy ze sobą grzyby oraz kapustę. Rozdrabiamy blenderem lub rozdrabniaczem i przyprawiamy do smaku. Farsz gotowy tak przygotowany farsz możemy również zamrozić i wykorzystać w dowolnym czasie. Taki farsz możemy wykorzystać do pierogów, uszek, krokietów, pieczonych krokietów, kulebiaków, pasztecików, łazanek.