Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy wiemy, ze domowe potrawy są najlepsze. Dzisiaj wiec proponuje Wam najłatwiejszy przepis na domowy majonez, który zrobicie w ekspresowym tempie. Tańszy niż kupny i bez konserwantów.
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 989
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 336
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 989
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 336
Składniki
Wszystkie składniki na majonez przełożyć do wysokiego naczynia lub słoja i za pomoca ręcznego blendera, blendować do momentu połączenia się wszystkich składników i do momentu aż majonez zgęstnieje. Gotowy majonez przechowywać w zamkniętym, szczelnym naczyniu w lodowce. Gotowy majonez przechowywany w ten sposób powinien być zdatny do spożycia nawet do dwóch tygodni. Smacznego!